Maila gärna!
Ljungsbro

Blomstedt Bygg

Hej!

Jag som startat byggfirman heter Urban Blomstedt och fyllde 50 i somras. Jag har ”bara” bott i Ljungsbro i 15 år men min mor är född och uppväxt i Ljung. Har anor i Ljung sedan minst 1500-talet och även mycket vallonblod i mig både på mormors och morfars sida. Sambo med Monika och jag har mina barn på halvtid. Värnplikten gjorde jag på Berga Örlogsskolor och fick brandutbildning samt kunskap i HLR och ABC. Är utbildad i arbetsrätt och arbetsmiljö och förutom i handeln verkat i industrin som huvudskyddsombud. Släktforskar, dansar, spelar golf och joggar regelbundet. Delar kontor med Karam Bygg & Fastigheter samt Blomstedt Bytt och Nytt.

Förutom att jag totalrenoverat en bostadsrätt har jag även byggt om/ut ett gammalt hus på Hällestadsvägen, en mängd altaner/uterum (åt andra) samt jag är just nu ansvarig och projektledare för min nya butik i centrala Ljungsbro. Projektleder också ett stort framtida byggprojekt vid Vreta kloster Stationshus. Sköter mest administrativa uppgifter men hugger in vid behov. Våra företag, samarbetspartners och anställda följer i huvudsak dessa värdegrunder.


Projekt socken

I samarbete med Karam Bygg & Fastigheter har vi byggt flera staket i Sockenmarken och några fönster på Jakobslundsvägen. Även ett altantak samt ett stort pooldäck på Norra Berget.

Projekt Tallkulle

I samarbete med Karam Bygg & Fastigheter byggde vi en farstukvist och liten altan på Tallkullegatan 30.

Projekt venus och adam

Senaste veckans arbeten i Ljungsbro. Glade herren till höger är Mazin som oftast hjälper mig att hitta skickliga hantverkare för våra projekt. Bild tagen på restaurang Venus.

Projekt Byxfickan

Bilder från mitt nuvarande projekt på Norra Cloettavägen 9. Se många fler bilder här!

Projekt Pallas 10

Bilder från min nuvarande uteplats

Projekt Hällestadsvägen

Bilder från mitt renoveringsobjekt och utbygge

Projekt Pallasvägen

Bilder från min första bostadsrätt i Ljungsbro 2008.